DietEsthetic

23.03.2013 16:27

DietEsthetic

 

Španielska firma DIETEsthetic sa už od roku 1985 zaoberá výrobou kvalitných kozmetických produktov s použitím tých najmodernejších aktívnych látok. Efektívne prípravky DIET Esthetic reagujú na špecifické potreby najrôznejších typov pleti av dnešnej dobe sú k dostaniu aj ďaleko za španielskymi hranicami - napríklad v mnohých štátoch Európy, Ázie i Ameriky. K najdôležitejším pilierom značky DIET Esthetic patrí maximálna snaha o zachovanie životného prostredia, ctení etických princípov a prísne testovanie ponúkaných prípravkov.

 

     Kozmetika obsahujúca veľké množstvo prírodných vitamínov, antioxidantov a hydratačných látok toľko potrebných pre krásnu pleť a pokožku. Vďaka absencii minerálnych olejov nezanecháva mastné stopy, pokožka môže voľne dýchať.

     Je vhodná pre všetky typy pleti, vrátane extrémne citlivej. Väčšina produktov obsahuje Aloe Vera, ktoré spolu s hydratačnými faktormi chráni pokožku po celý deň.

 

Snake Active Essence | krém | sérum

Prípravky s hadím jedom sú založené na účinnosti polypeptidu zo zmijího jedu. Zmijí jed má preukázateľné vyhladzovacie účinky, ktoré redukujú vrásky zabránením svalové kontrakcie. Výsledkom pravidelného používania je výrazné zmenšenie hĺbky aj tých najvýraznejších vrások a spevnenie tvárových kontúr.

 

Himalayan Goji | krém | telové mlieko

Goji, čiže kustovnica čínska je využívaná tradičnou čínskou medicínou po viac ako 2000 rokov a to predovšetkým pre jej preukázateľné omladzujúce účinky. Úspechy a účinky goji spočívajú vo zrýchlenie metabolizmu buniek kože, čo zapríčiní, že sa bunky rýchlejšie obmieňajú a urýchľuje sa rast buniek nových. Vďaka tomu je pleť jemnejšia, pružnejšia a má mladistvý vzhľad.

 

Diamond Essence Dietesthetic

 

Diamanty sú zbožňovaný pre svoju oslnivú jedinečnosť a výnimočnosť. Rovnako tak jedinečná a výnimočná môžete byť aj vy. Diamantový krém obsahuje 0,05 karátov pravých diamantov, ktoré vám prepožičia svoju oslnivú jasnosť. Užívaním diamantového krému doprajete svojej pokožke tú najvzácnejšie starostlivosť. Odmenou vám bude krásna a rozžiarená pleť.

 

 

 

Fotogaléria: DietEsthetic