Tangle Teezer

31.05.2013 18:35

Tangle Teezer - rozdiely medzi jednotlivými druhmi

 
Predstavovať Tangle Teezer asi netreba, myslím, že o tomto zázračnom kefe už snáď každý čítal a alebo už ho má rovno doma. Ja sa preto dnes budem venovať jednotlivým druhom týchto hrebeňov. Mám tri: klasickú staršiu verziu, kompaktnej verzii do kabelky a novšiu verziu Elite.
 

 
 
Ak sa vám nechce čítať celý článok, potom v stručnosti môžem povedať - najlepšie je stará verzia (na obrázku 3.zleva) - zvyšné dve verzie sú horšie. Ak teda chcete čo najviac oceniť ten zázračný Tangle Teezer, skúste ešte niekde zohnať starú verziu, pretože tie novšie, čo Tangle Teezer produkuje, sú horšie a horšie.
 
Teraz podrobnejšie:
Staršie verzie Tangle Teezer má ohybnejšie, gumovější a mäkšie štetinky, takže spĺňa presne to, čo má byť pointou týchto kief - ohnúť štetinku keď narazí na zacuchanec. Novšia verzia Elite už je tvrdší a plastovější. Hoci sú štetinky stále ohybné, už menej než u staršej verzie. Celý kefa pôsobí lacnejším a nepohodlným dojmom, horšie sa drží v ruke a je celý taký tvrdší. Je síce lacnejší, ale tu je bohužiaľ zníženie ceny jednoznačne na úkor kvality.
 
Pokiaľ ide o verzii do kabelky, tá je celkom fajn, ak jej chcete na provizórne česanie. Svoj účel, úpravu počas dňa, určite splní. Miesto hlavnej kefy by som jej ale neodporučila. Češe sa s ňou horšie než s nekompaktný verzií - možno tým, ako je menšie a horšie sa drží v ruke. Štetinky sú mäkké (je to tak priemer, nie tak mäkké ako u starej verzie, ale lepšie ako u verzie Elite). Oceňujem však, že sa v kabelke nezničí, pretože má ochranný kryt. U ostatných verzií je prevážanie všeobecne celkom problém, ak nemáte schovanú pôvodnú krabičku.
 
 
 

Teda celkové hodnotenie kefy Tangle Teezer:

 
1.miesto - bezkonkurenčne stará verzia Tangle Teezer (ak ešte niekde zoženiete - kúpte)
2. miesto - kompaktná verzia TT COMPACT(do kabelky fajn)
3. miesto - nová verzia Tangle Teezer  Elite (moc neodporúčam)
 
 
Úprimne nechápem, prečo kozmetické firmy mení niečo, čo je obľúbené a funguje. Kedykoľvek totiž siahnu do obľúbeného výrobku a začnú ho inovovať a prinášať nové technológie, VŽDY je to zmena k horšiemu. Kedy už kozmetické firmy pochopí, že keď je výrobok obľúbený, tak je to preto, že je dobrý. A nechceme "lepší". Chceme tento ... tento nám vyhovuje, tak žiadny upgrade prosím!!!
 

Prodej Tangle TEEZER v Česku